Dancefest Kotka -tapahtuma pyytää yleisöä ideoimaan

Dancefest Kotka Veljesrakkaus-teoksen harjoituskuva, kivassa Henry Holopainen

Vaikka Kaakon tanssi ry:n järjestämä Dancefest-tapahtuma on vasta tulossa (Kotkassa 12.–13.5.2016), rupeaa yhdistys jo valmistelemaan seuraavaa tapahtumaa. Yhdistys pyytää yleisöä esittämään esitykselle idean, jota on tarkoitus jatkossa yhdessä pohtia, työstää ja esittää Boomtown Dance -kollektiivin kanssa myöhemmässä Dancefest-tapahtumassa. Yhdistykselle mielekkäintä olisi, jos idean heittänyt voisi esiintyä myös itse. Yhteyttä voi ottaa sähköpostitse boomtowndance@gmail.com tai tule juttelemaan asiasta kanssamme Pasaatissa helatorstaina 5.5.2016 klo 10-14 välillä.

”Tämän vuoden tapahtuman ohjelmaa rakentaessa otettiin huomioon niin tekijöiden kuin yleisön toiveet aiempien vuosien pohjalta”, kertoo Dancefest-tapahtuman vastaava tuottaja Ulla Wirzenius. ”Vuorovaikutus yleisön kanssa kiinnostaa tietysti muutenkin, mutta viime vuoden tapahtuman myötä suunnitteluun tuli käänne, kun saimme yleisöstä idean esitykselle.” Sarjakuvasankareihin pohjautuvan Veljesrakkaus-teoksen konseptista ja perjantaina 13.5.2016 teatterilla esitettävästä esityksestä vastaavat Henry Holopainen ja Neil Owens ensin mainitun aloitteesta. ”Henry otti asian puheeksi ja kun Neil nappasi ideasta kiinni, silloin meillä välähti: haluamme kehittää edelleen yleisösuhdetta kumppanuuden suuntaan. Kokeilemme miten vuorovaikutteisuus lähtisi kehittymään, kun nyt näin julkisesti kuuluttamalla etsitään yleisöltä ideaa esitykselle.”, Wirzenius intoilee.

Dancefest-tapahtuman järjestää vuonna 2016 yhteistyössä Kaakon tanssi ry ja Kotkan Kaupunginteatteri. Tapahtumaa ovat tukeneet Taiteen edistämiskeskus, Kotkan kaupunki ja Kotkan Lasten kulttuurikeskus. Tarkemmat tiedot ohjelmistosta: www.boomtowndance.fi. Tykkää tapahtumasta Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1731888623764518/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s