SNEAK IN

FI-flag-w20 SNEAK IN on paikkasidonnainen ja vuorovaikutteinen tanssiesitys, jossa reaaliaikainen videokuva muovaa tanssijasta varjoja Kaisaniemen Opintoputken seinäpintoihin. Katsoja pääsee samanaikaisesti seuraamaan kahta meneillään olevaa esitystä, tanssia ja videokuvaa. SNEAK IN -esityksessä aktivoidaan satunnaisia ohikulkijoita osallistumaan esitykseen. Kameran edessä osallistuminen on sattumanvaraista tai suunniteltua.

UK-flag-w20 SNEAK IN is a site-specific interactive dance performance where video images are captured real-time, digitally transformed into shadows of movement. These images are projected on surrounding surfaces and create virtual doubles of what happens on-site. With SNEAK IN the performers will actively engage people who happen to pass in front of the camera to become a source for the moving images and accidental performers.

Esitykset – Performances:
28.3.2014 Kaisaniemi metro, Opintoputki, Vuorikatu 12, Helsinki @ 17.30
5.4.2014 Ravintola Dubrovnik, Loikka Klub, Eerikinkatu 11, Helsinki @ 22.00

Konsepti ja videoinstallaatio – Concept and video installation:
Roberto Pugliese

Esitys – Performed by:
Boomtown Dance (Beniamino Borghi, Marttaleena Nikkari, Neil Owens, Heli Koivuluoma) and the passers-by

Mainokset